Primære ydelser

Regnskab

Effektiv outsourcing af bogføring

Vi tager hånd om din bogføring, så du får tid til at koncentrere dig på driften af din virksomhed. Vi sørger for, at alt fra fakturering, afstemninger, moms og årsregnskab bliver håndteret professionelt, effektivt og til tiden. Vi holder dig opdateret med regelmæssige rapporter og sørger for, at du altid har de mest nøjagtige tal ved hånden.

Rådgivning

Professionel og fleksibel rådgivning

Hos Kompas Regnskab forstår vi, at det handler om mere end bare tal. Det handler om din virksomheds fremtid. Derfor tilbyder vi personlig og professionel rådgivning for at hjælpe din virksomhed med at træffe de bedste økonomiske beslutninger. Vores erfarne bogholdere har et indgående kendskab til økonomi og forretningsstrategi, og vi bruger denne viden til at guide dig igennem både de daglige udfordringer og de langsigtede planer.

Løn

Komplet lønkøring

Lønadministration kan være en kompleks og tidskrævende proces, især når du skal holde styr på skat, feriepenge, pension og andre ydelser. Men du behøver ikke at bekymre dig længere. Kompas Regnskab tilbyder komplet lønservice, hvor vi håndterer alle aspekter af løn fra ansættelseskontrakter, lønudbetalinger, feriepenge til indberetning til Skat. Vi sørger for, at du kan holde fokus på din kerneforretning, mens vi tager hånd om alle detaljerne i din lønadministration.

Afklarende snak om dit behov

Book et uforpligtende møde

Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med din økonomi og regnskab. Vi er kun et klik eller tre væk.