Om os

Dygtige og flinke bogholdere

Et bogholderfirma du kan stole på

Hos Kompas Regnskab, tror vi på en personlig tilgang. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder og tilpasser vores ydelser til deres unikke behov. Vi forstår, at hver virksomhed er forskellig, og derfor fortjener hver virksomhed en skræddersyet løsning.

Vi går en ekstra mil for at sikre, at dit regnskab er fejlfrit, effektivt og leveret til tiden. Vi navigerer i komplekse finansielle landskaber, så du kan fokusere på det, du gør bedst – at drive din virksomhed.

Sådan opstod Kompas Regnskab

Erfarne profiler der har fusioneret

Kompas Regnskab er stiftet af to erfarne bogholdere, der bringer vores samlede ekspertise til bordet for at sørge for, at dit bogholderi og regnskab er i de bedst mulige hænder. Vores mission er at give dig ro i sindet og tid til at fokusere på det, du virkelig brænder for – din forretning.

Hos Kompas Regnskab tror vi på, at succesfuld vækst sker gennem et solidt fundament af professionelle ydelser og personlig rådgivning. Vi hjælper dig med at navigere i det komplekse landskab af finansielle forpligtelser, frister og lovændringer, så du kan koncentrere dig om det store billede.

Medarbejdere

Peter Skjerning - direktør og indehaver
Bo Hasforth - direktør og indehaver
Emmelie Jørgensen - regnskabselev
Ivy Guan - regnskabsassistent
Asger Olsen - studentermedhjælper
Fie K. Grubbe - studentermedhjælper
Dicte Kinslev - regnskabsassistent
Søren Emil Rix Søegaard - regnskabskonsulent
Afklarende snak om dit behov

Book et uforpligtende møde

Lad os tage en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe dig med din økonomi og regnskab. Vi er kun et klik eller tre væk.